Bezemschoon opleveren

Appartement-Leegruimen.nl is een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste medewerkers. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het professioneel en discreet opruimen van de inboedel, het leegruimen, bezemschoon én schoongemaakt opleveren van ieder appartement en elke woning waarbij wij óók vloerbedekking verwijderen.

Betreft het een huurappartement, verzorgingsappartement of huurwoning dan gebeurt dit uiteraard geheel naar de eisen van de Woningbouwvereniging, het verzorgingshuis of andere verhuurder en maakt Appartement-Leegruimen.nl de woning verhuurklaar. Wordt het eigen appartement of de koopwoning verkocht dan maken wij deze verkoopklaar en verkoopschoon in overleg met onze opdrachtgever, veelal de familie of andere nabestaanden van een overleden alleenwonend familielid.

Het verwijderen van de vloerbedekking, óók die van de trap, behoort tot de werkzaamheden van Appartement-Leegruimen.nl. Hier een keurig “schoongemaakte” trap zoals de verhuurder die graag wil zien!

Voor iedereen

Appartement-Leegruimen.nl werkt voor particulieren, woningbouwverenigingen, verzorgingshuizen, woonzorg-centra, makelaars, uitvaartorganisaties, beheerders van onroerend goed en bewindvoerders-kantoren. Is bijvoorbeeld uw familielid overleden, dan werkt Appartement-Leegruimen.nl geheel volgens de normen en waarden welke bij deze situatie gelden. Appartement-Leegruimen.nl zal bijvoorbeeld nooit containers op straat neerzetten waarin “het leven” van uw overleden familielid wordt “gedumpt”. Dit vinden wij niet bepaald respectvol ontruimen. Wij werken daarom exact als een verhuisbedrijf, pakken alles netjes in en voeren inboedel en verdere huisraad af in blanco gesloten verhuiswagens. Ook verzorgt Appartement-Leegruimen.nl bijkomende zaken als bijvoorbeeld vloerbedekking verwijderen. Mochten er bij het opruimen van de inboedel zaken tevoorschijn komen waarvan wij denken dat ze van persoonlijke, waardevolle of emotionele aard kunnen zijn voor de nabestaanden, dan melden wij dit direct aan onze opdrachtgever.

Onze werkzaamheden bestaan uit:

  • Het inpakken en discreet afvoeren van de inboedel
  • Het leegruimen van het appartement of de woning
  • Vloerbedekking verwijderen zoals tapijt, laminaat, parket, zeil en ondervloeren, spijkerlatten en lijmresten
  • Het verwijderen van vitrages, gordijnen, lamellen, luxaflex, rolgordijnen, zonwering, rails en daarbij behorende rails, geleiders etc.
  • Het demonteren en verwijderen van verlichting, desgewenst terugplaatsen van verhuisfittingen met lampen
  • Het vrijmaken van muren en plafonds van haken, schroeven en spijkers en het vullen van de gaatjes
  • Vloerbedekking verwijderen op trappen inclusief het schoon en glad opleveren van de trappen
  • Het verrichten van kleine herstelwerkzaamheden zoals het terugplaatsen van binnendeuren etc.
  • Het stofzuigen van alle ruimtes na het vloerbedekking verwijderen, nat afnemen van keuken, toilet en doucheruimte. Kortom; schoonmaken!
  • Het bezemschoon opleveren van zolders, garages en bergingen

Uit onze referenties

vloerbedekking verwijderen en zeil eruit halen in Wormerveer

Geplaatst door Janny | 6 jaar actief op Marktplaats
Het huis van mijn moeder moest leeg. Ik woon dik 100 km bij haar vandaan. We hebben eruit gehaald wat mee moest. De rest hebben we overgelaten aan dit bedrijf, de rest spullen ophalen en de vloerbedekking verwijderen en zeil eruit halen. Hoorde van de woningbouw dat ze nog nooit zo'n netjes schone opgeleverde trap hadden gezien. Het was een zaak van vertrouwen omdat wij op afstand wonen. Heeft ons veel werk gescheeld.

flat leegruimen in Zaandam

Geplaatst door Toos | 3 jaar actief op Marktplaats
Het huis van mijn tante moest leeggeruimd na plaatsing in een verzorgingstehuis. Ze had werkelijk alles bewaard. Na onze aanname van de offerte is alles keurig volgens afspraak gedaan, het werd direct door de woningbouwvereniging geaccepteerd, we hoefden er niet eens bij te zijn. Onze complimenten.

dwoning leegruimen in LEIDEN

Geplaatst door Giertje | 6 jaar actief op Marktplaats
Mijn moeder was overleden. Woning moest worden leeggeruimd. Afspraak gemaakt voor offerte. Goede prijs en betrouwbare indruk dus meteen de offerte omgezet in een opdracht. Woning was geheel bezem schoon opgeleverd. Schroeven eruit gehaald en gaten netjes gedicht. Was er 110% tevreden over. De woningbouwvereniging ook! Complimenten!

Huis leegruimen na overlijden in Leiden

Geplaatst door jeberghuijs | 3 jaar actief op Marktplaats
Geachte heer Meier Nolte, Vandaag was de voorinspectie van het huis van mijn schoonouders door de verhuurder van 't Hof Rijnland. Het huis was keurig leeggeruimd. Grote klasse! De voorinspectie was nu gelijk de eindoplevering. We waren zeer onder de indruk . Alles was in orde. We zijn u zeer erkentelijk voor de uitstekende manier waarop het huis door u en uw medewerkers opgeleverd is. Hoogachtend, Judith Berghuijs


Familielid overleden?

Is uw familielid overleden en moet de huur van het appartement of de woning worden opgezegd?

Inboedel opruimen

Wij zijn vlot inzetbaar zodat u al snel een maand extra huur kunt besparen!

Professioneel en discreet

Een 100% Hollands familiebedrijf met uitsluitend vaste en ervaren medewerkers.

Referenties van klanten

Dit schrijven onze klanten over appartementen-leegruimen.nl
Wij zijn 24/7 bereikbaar: bel 0252 - 347 653 of 06 - 3875 3635 of mail!